Oddaja V HRAMU Z MUZIKANTI, ki jo na BK TV za vas pripravljata in vodita Mojca Mandl in Jernej Brilej vam ponuja veliko odlične narodnozabavne glasbe in zabavnih vsebin za lepše nedeljske večere.
Mojca in Jernej v hramu gostita najboljše slovenske ansamble, mlade harmonikaše in njihove mentorje ter v rubriki “Skok čez mejo” na oder hrama pripeljeta tudi odlične ansamble iz sosednje Avstrije. V oddaji ne manjka smeha in zanimivih prigod, da gostje na odru in pod njim niso žejni pa poskrbi aktualno Narodnjakovo dekle.

Pridružite se nam tudi na snemanjih oddaj v živo – vsak prvi četrtek v mesecu v Hramu kulture v Selnici ob Dravi, ob 18.00.

Mojca in Jernej sta to jesen gostila že Modrijane, Poskočne muzikante, ans. Vikend, ans. Donačka, Nove spomine, ans. Slovenski zvoki, ans. Naveza, ans. Pogum, ans. Nemir, ans. Banovšek, ans. Šepet, ans. Žvižg, Oberkrainer Power, Die Pagger Buam, Carinthia Sexttet, Echt Stark, …

Vabljeni pa tudi na snemanje novih oddaj, ki bo v četrtek, 7. januarja 2016, ob 18.00 v Hramu kulture v Selnici ob Dravi. Gostili bomo popularne Gade, skupino Zaka pa ne ter mnoge druge!

hram1

hram2

.