STREAMING V ŽIVO

Medijska hiša BK TV se že 6 let ukvarja s TV produkcijo ( izdelava več kot 5000 TV oddaj na ključ), ter 3 leta s streamingom športnih dogodkov :
-SP v jahanju Lipica 2011,
– mladinsko SP v plavanju Graz 2012,
– Social entrepreneurship: vector of change in the EU Ljubljana 2011,
-LENDAVA BOWL II – Ljubljana Silverhawks – Budapest Wolves 2012
-55. državno prvenstvo v badmintonu za posameznike in dvojice –Zg. Kungota 2012
-12. FESTIVAL LETNI ODER RUŠE 2011
-KULTURNI MOST 2011, Bern- Švica 2011
– itd..

Izraz streaming pomeni, predvajanje zvoka ali videa v realnem času tako, da ga sproti predvajamo. Audio/video streaming je način prenosa zvočnega in video signala po internetu do vašega računalnika in se od običajnega internetnega prenosa zvoka in videa razlikuje v tem, da za poslušanje in gledanje ni potrebno naložiti celotne datoteke na računalnik (.wav , .au, …) saj se zvok in slika začneta predvajati takoj, ko na računalnik prispejo prvi podatki.

V času interneta in hitrega pretoka podatkov se vse več uporablja streaming za predvajanje mednarodnih konferenc, kulturnih dogodkov, športnih prireditev, itd.. Največje prednosti tega prenosa je, da se lahko vaš dogodek spremlja od kjerkoli na svetu, uporabnik potrebuje le internetno povezavo. Druga prednost stremanja je ta, da se dogodek lahko vzporedno, ko se predvaja na spletu tudi snema in s tem dobiste dejansko brezplačen video material, za analizo ali za prikaz na kakšnemsejmu, konvenciji, itd..

Naše prednosti so predvsem, kvaliteten zanesljiv kader, profesionalna video in avdio oprema ter izkušnje. V prvi vrsti pa zagotavljamo dovolj kvalitetne strežnike in možnosti ogleda vašega dogodka med 1 in 50.000 gledalcem.

Za vse informacije in vprašanja nas lahko kontaktirate na 041-396-426 ali na e-mail: bostjan.lesjak@bktv.si.