Poroka je dogodek, ki za vedno ostane zapisan v naših srcih. Da ga lahko kasneje delite s sorodniki in prijatelji, organiziramo tudi video snemanje vaše celotne poroke, vključno z poročno zabavo, ali samo poročne slovesnosti.

Tako si lahko kasneje v miru ogledate tudi tiste obrobne, drobne, simpatične in zabavne trenutke, ki so se zgodili na vaš poročni dan in vidite tudi tisto, kar ste takrat spregledali.

Poročni film

Visoko kvalitetni film v dolžini 3 do 12 minut. Film vključuje celodnevno snemanje (od priprav do torte) z dvema snemalcema, v ceno je vključeno tudi snemanje iz zraka z dronom.
Cena snemanja 700 EUR.

Miša & Gorazd from BK Produkcija on Vimeo.

Poroka Mojca in Gregor from BK Produkcija on Vimeo.

Milica in Gregor poroka 3min from BK Produkcija on Vimeo.

Poročni video v dolžini do 100 minut
Tovrstni video zajema snemanje čez celotni dan in daljši prikaz vajine poroke, zato, da boste dobili za zelo primerno ceno vrhunski posnetek vaše poroke, vam v podjetju BK TV ponujamo tri osnovne pakete snemanj porok:


 

 

Ime paketa Prisotnost Št. kamer Dolžina posnetka Količina Montaža Cena brez DDV
ZLATI PAKET Cel dan 2 100 min 5xDVD DA 740 EUR
Zlati paket je najpopolnejši in najboljši paket snemanja v naši ponudbi. S tem paketom boste dobili visoko profesionalni končni izdelek, ki bo zajemal celodnevno poročno snemanje – od začetka pri ženinu doma, pa vse do zaključne poročne zabave. Za snemanje bosta poskrbela dva snemalca, ki se bosta pri svojem delu ves čas dopolnjevala.
SREBRNI PAKET 1 Cel dan 1 100 min 5xDVD DA 425 EUR
S prvim srebrnim paketom boste dobili visoko kvalitetni končni izdelek, ki pa bo za razliko od zlatega paketa posnet s strani enega kamermana. Snemalec bo snemal celodnevno dogajanje poročno dogajanje – od jutranjih ur, pa vse do poročne zabave.
SREBRNI PAKET 2 Cel dan (do zabave 1 100 min 5xDVD DA 300 EUR
Z drugim srebrnim paketom boste dobili visoko kvalitetni končni izdelek, ki pa bo za razliko od zlatega paketa posnet s strani enega kamermana. Snemalec bo snemal celotno dogajanje poročno dogajanje – od jutranjih ur naprej, vendar za razliko od Srebrnega paketa 1, brez poročne zabave.
BRONASTI PAKETI
Bronasti paket – 1 Cerkvena in civilna poroka 1 30-60 min 5xDVD DA 230 EUR
Bronasti paket – 2 Samo civilna poroka 1 20-40 min 5xDVD DA 185 EUR
Bronasti paket – 3 Samo cerkvena poroka 1 20-40 min 5xDVD DA 200

 

 

pri_3580_2pri_3247_3